salamander lIFESTYLE COACHING

Pricing

65

/keer

275

499

vanaf

499

135

/keer

895

WAAR MOET JE REKENING MEE HOUDEN?

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Het is belangrijk voor het succes van het traject dat we een goede klik hebben.

De gesprekken vinden meestal eenmaal per veertien dagen plaats. 

De duur van de sessies worden afgestemd tijdens het kennismakingsgesprek

Voor bedrijven en voor particulieren gelden verschillende tarieven.

Voor bedrijven zijn de kosten van een coachsessie € 125,- per losse sessie van een uur (ex. BTW & reiskosten).

Een heel traject van 5 sessies van 1 uur, incl start- en eindgesprek met de leidinggevende en tussentijds email/telefonisch contact kost € 799,- ex BTW & reiskosten.

Ga je de kosten helemaal zelf betalen als particulier dan reken ik een verlaagd tarief van € 65,- per uur en een coaching traject van 5 sessies  (met dus een gratis intake dus totaal 6 sessies) kost € 275,-.

Voor wandeltherapie/ wandel coaching  van 1,5 uur is het tarief € 80,-

 

Wanneer je een gemaakte afspraak niet kunt nakomen, dan verwacht ik van jou dat je dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of via e-mail aan mij doorgeeft. Wanneer je zonder bericht van verhindering niet verschijnt op een gemaakte afspraak, dan wordt de sessie van één uur in rekening gebracht.

Elk traject start met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn praktijk. Wanneer we samen gaan werken aan jouw doel(en) duurt een traject gemiddeld 5 gesprekken van ongeveer anderhalf uur per keer. Na elk gesprek maak je een reflectieverslag om zo weer nieuwe doelen te stellen en zelf ook je progressie te zien en te voelen. Zo zie je aan het eind wat je bereikt hebt en hoe je dit zelf ook kunt borgen! Uiteraard kan een traject op verzoek korter of langer duren. Je betaalt per keer en mag dus altijd stoppen als je je daar goed bij voelt of juist doorgaan als het je helpt.

Ik neem in mijn praktijk de maatregelen die worden geadviseerd door het RIVM (anderhalve meter, handreiniging etc.). Als u of ik ziek ben(t) wordt de afspraak verzet.

Heb je nog aanvullende vragen?

Salamander Lifestyle

Boost your lifestyle

 when you’re caught between living your life

and worrying about if

you’re ever going to

be able to live the life

you want!

Neem contact met mij op, om samen te werken aan jouw droom!

relax