Salamander Lifestyle - jouw nieuwe levensstijl!

If you can dream it, You can do it!

Ondanks dat dit net als Dromen – Durven – Doen misschien zo’n bekende oneliner is, is dit wel waar het om draait. In mijn leven draait alles daarom. Ik geloof oprecht, dat ik de dingen zo kan doen dat ik mijn dromen kan najagen. Ik word volgend jaar 60 en ga met mijn paard nog steeds voor het bereiken van de subtop! En dat is bij jou niet anders…. Alles start met jou! Wat wil jij? Waar wil je aan het eind van jouw leven op terugkijken? Maar ook…wat heb jij ervoor over om daar te komen.

Lees hieronder de reacties van mensen die jou voor gingen. Hun ervaringen en hun inzichten. Dat zegt zoveel meer dan dat ik zeg dat ik denk dat ik mensen kan helpen naar het meer uit hun leven halen. Kijk of onderstaande aansluit bij wat jij zoekt in een coach en of wij een match zijn! Als dat het geval is, neem dan zeker contact met mij op voor een gratis intake.

Willemijn_Finn
canicross

Wat anderen zeggen...

Wie gingen jou voor?

Kelly de Vries

Kelly

Onderneemster

Wat was mijn doel

”ik wilde meer rust en overzicht en dat is ook precies waar we naartoe hebben gewerkt. Niet alleen advies en tips voor nu, maar wat ik ook in de toekomst kan toepassen als het even niet goed gaat..”

Wat heb ik geleerd?

“Door de sessies heb ik geleerd op andere manieren naar mezelf en huidige situaties te leren kijken. Hierdoor weet ik nu in stressvolle situaties meer rust voor mezelf te creëren. Ook hebben de sessies me laten inzien dat het belangrijk is om naar mijn gevoel te luisteren en hoeveel het oplevert als ik 100% mezelf ben. Ik weet nu hoe ik van paniek naar rust moet komen, terwijl ik dichtbij mezelf blijf. Niet meer mijn eigen gevoel wegmoffelen maar het serieus nemen. Meer balans en minder gehaast.

thumbs-up

Vanessa

Onderneemster

Motivatie

“Ik wist niet wat ik ervan kon verwachten aangezien ik nog nooit een coachingstraject heb gedaan (behalve een online training gevolgd van een business coach, maar dat is echt anders)

Maar ik vind het echt fijn om met iemand te sparren/praten over wat mij bezig houdt en hoe ik mijn leven beter kan indelen of iig met minder vermoeidheid. Ik merk dat ik toch wel onzeker ben over bepaalde dingen en door de sessies zekerder wordt van mezelf. Daarnaast heb ik weinig mensen in mijn omgeving waar ik wat van kan leren en van jou leer ik veel.

Wat heeft het gebracht?

“Ik ben veel meer aan het nadenken waarom ik of mijn lichaam reageert op een bepaalde manier. En ben een boek aan het lezen over voice dialogue, super interessant!

Daarnaast heb je mij het belang van goed voor jezelf zorgen weer voor ogen gehouden en plan ik echt mijn sportmomenten in.
thumbs-up

Martijn

In loondienst

Hoe het begon

– Hoe keek je aan tegen coaching voordat je daadwerkelijk de stap durfde te maken?

Voordat ik dit coachingstraject begon dacht ik dat met iemand praten over een ”probleem” van mij totaal geen zin heeft. 

Diegene heeft niets te maken met waar ik in mijn dagelijks leven tegenaan loop. Waarschijnlijk stel ik me aan, en is het helemaal geen probleem, of misschien klopt van mijn zienswijze op mijn probleem wel niets. ik hoef niet met iemand te praten als ik op termijn het zelf ook wel op kan lossen.

– Wat maakte dat je de stap naar coaching maakte?

Ik heb besloten deze stap te maken vanwege mijn familie. Ik heb al wel lange tijd het gevoel iets aan mijzelf te willen veranderen, maar dacht dat ik dat zelf wel op kon lossen. Dat lukte mij niet, en ik stuitte meer en meer op wrijving in bijvoorbeeld het contact met mijn kleine dochtertje. 

– Wat was jouw situatie voordat we gingen samenwerken (of voordat je mijn coachee werd)? 

Waar ik tegenaan loop, is dat ik nors kan worden. Ik word binnen in mijn hoofd dan boos of kwaad om zaken waar ik het niet mee eens ben. Deze norsheid straal ik bijvoorbeeld thuis ook uit naar mijn vriendin in mijn dochtertje. Op aanraden van mijn vriendin, ben ik opzoek gegaan naar een manier om een opgeruimder hoofd te hebben.

– Wat was je verlangen voordat we gingen samenwerken?

Ik was/ben opzoek naar praktische handvatten om te voorkomen dat ik in een negatieve spiraal van norsheid terecht kom.

– Wat was de reden dat je je door mij aangesproken voelde?

Gewoon hoe je bent. Eerlijk en niet soft. Nuchter met heel veel levenservaring. 

– In hoeverre voldoet dit traject aan jouw verwachtingen? 

Het werkt voor mij en daarmee voldoet het aan mijn verwachtingen. Mijn omgeving ziet dat ik probeer te veranderen. De praktische tips die ik tijdens het gesprek telkens krijg zijn heel eenvoudig toe te passen in mijn dagelijks leven. Dat had ik niet verwacht, maar vind ik super om te ervaren. 

– Wat was (mag ook “waren”) voor jou een eyeopener? 

Dat situaties die ik in mijn hoofd al zo groot had gemaakt dat ik daarvoor naar een coach wilde, geheel door mijzelf, aan de hand van tips van Willemijn, relatief eenvoudig positief veranderen kan.

– Waar heb je tot nu toe het meeste profijt van gehad?

Je praktische tips en visualisaties.

– Wat gaan andere mensen eraan hebben om door mij gecoacht te worden?

Andere mensen zullen ervaren dat jij je goed kunt inleven in andermans situatie, en zullen ervaren dat je hunzelf het ”probleem” laat oplossen.

Hoe ik me nu voel

“volgt aan het eind van het traject wat nu nog niet is afgerond.